Хасан Адемов: Бюджетът прави намигване към предстоящите избори.
Прави впечатление в този бюджет (приетия окончателно от парламента бюджет 2021), че той образно казано прави едно намигване към предстоящите избори. Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин" депутатът от ДПС Хасан Адемов. Не само аз го твърдя това - никога в България осъвременяването на пенсиите не е ставало от януари. За първи път […]

Прави впечатление в този бюджет (приетия окончателно от парламента бюджет 2021), че той образно казано прави едно намигване към предстоящите избори.

Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин" депутатът от ДПС Хасан Адемов. Не само аз го твърдя това - никога в България осъвременяването на пенсиите не е ставало от януари. За първи път минималният и максималният размер на пенсиите, при това осъвременяването е с 20%, става от януари", уточни Адемов.

По думите му това не е справедливо спрямо останалите пенсионери, които ще получат индексация в средата на годината и то само с 5%, и е лош знак към тези, които сега се осигуряват. Според депутата решението е в преизчисляването на всички пенсии, макар там разходът да е огромен. Той напомни, че това се обещава от всички партии преди избори. Относно очакваните ваксини срещу COV1D-19 Хасан Адемов коментира, че трябва да се направи сериозен план за ваксинация, за да няма хаос. Той е убеден, че ваксина, одобрена от Европейския реryлаторен орган, ще е безопасна.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук