Ето я Деси Слава без фотошоп
Появиха се папарашки снимки на Деси Слава, от които става ясно, че певицата все още не може да пребори излишните си килограми. Както HotNews вече писа за "Маскираният певец", тя е изисквала такъв костюм, че да може да прикрие несъвършенствата си. Папараци на в. "България Днес" публикуваха снимки от ежедневната разходка на фолк дивата, от […]

Появиха се папарашки снимки на Деси Слава, от които става ясно, че певицата все още не може да пребори излишните си килограми. Както HotNews вече писа за "Маскираният певец", тя е изисквала такъв костюм, че да може да прикрие несъвършенствата си.

Папараци на в. "България Днес" публикуваха снимки от ежедневната разходка на фолк дивата, от които става ясно, че Деси си е доста сочно кюфте.

Разбира се, направи впечатление и избора на аутфит - леопардов анцунг от две части и чехлите. Кадрите са направени в близост до дома на певицата, която отскочила до кварталния магазин за фреш. Комшиите й се пошегуваха, че блондинката все още не е отвикнала от напускането си на шоуто на Нова телевизия, затова предпочита да я виждаме и с други костюми.

Снимки: "България Днес"

Източник: http://hotnews.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук