Кристиан Вигенин се срещна с посланика на Република Казахстан
Заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на БСП г-н Кристиан Вигенин прие Н. Пр. г-н Темиртай Избастин, извънреден и пълномощен посланик на Република Казахстан по негова молба, съобщиха от пресцентъра на партията. В рамките на срещата г-н Избастин информира г-н Вигенин за предстоящите парламентарни избори в Република Казахстан, които ще се проведат на 10 януари […]

Заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на БСП г-н Кристиан Вигенин прие Н. Пр. г-н Темиртай Избастин, извънреден и пълномощен посланик на Република Казахстан по негова молба, съобщиха от пресцентъра на партията.

В рамките на срещата г-н Избастин информира г-н Вигенин за предстоящите парламентарни избори в Република Казахстан, които ще се проведат на 10 януари 2021 г.

Бяха обсъдени и двустранните отношения между Република България и Република Казахстан, както и бъдещото сътрудничество между двете държави.

Г-н Избастин отбеляза, че досега не е имало визита на председател на парламента на Казахстан в България и двамата с г-н Вигенин изразиха надежда след изборите в двете страни да има такава, което ще бъде силен сигнал за отношенията между двата народа.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук