Маринела Арабаджиева: Моля се за оцеляването на моя съпруг, в критично състояние е, нужна е операция
Маринела Арабаджиева, чиито съпруг Ветко (с рождено име Вълчо) Арабаджиев е с COVID-19, сподели във фейсбук за тежкото му състояние и се моли за неговото оцеляване. Ето какво написа тя на личната си страница в социалната мрежа: "Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото […]

Маринела Арабаджиева, чиито съпруг Ветко (с рождено име Вълчо) Арабаджиев е с COVID-19, сподели във фейсбук за тежкото му състояние и се моли за неговото оцеляване.

Ето какво написа тя на личната си страница в социалната мрежа:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга.

Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост?

Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!".

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук