Ето я Светлана Гущерова след раждането
В топформа няма и месец след раждането на сина си изловиха Светлана Гущерова топпапараците на "България днес". Милионерската съпруга и майка на две деца е с визия на супермодел и няма и помен от наедряването през бременността, възхитиха се на визията й минувачи. Моделката и съпруга на бизнесмена Християн Гущеров показа крак на манекенка в […]

В топформа няма и месец след раждането на сина си изловиха Светлана Гущерова топпапараците на "България днес". Милионерската съпруга и майка на две деца е с визия на супермодел и няма и помен от наедряването през бременността, възхитиха се на визията й минувачи. Моделката и съпруга на бизнесмена Християн Гущеров показа крак на манекенка в късите си панталонки, които въпреки студа бе облякла, тръгвайки на покупки. Като майка на две деца хубавицата явно няма време за грим и се чувства добре и неглиже, коментираха очевидци.

Зимата явно не плаши Светлана, тъй като тя не ходи пеша - луксозен майбах я взе от магазина, където съпругата на милионера отиде да се поглези. Междувременно съпругът й Християн планира завръщане към злощастно загубената си тузарска вила в столичния квартал Бояна, разкриха негови познати. Информацията, макар и вярна, се оказва непълна показа проверка на "България Днес". Оказа се, че милионерският наследник действително може съвсем скоро да заживее на същата улица. За нещастие, не точно във вилата, а срещу нея. Там в момента предстои завършването на луксозна кооперация, чиито прозорци гледат към баровското имение.

Дали от сантимент, или напълно случайно, Гущеров-младши преди няколко месеца се е сдобил с няколко апартаменти и гаражи в сградата, показа проверка в Имотния регистър. Както си му е редът, размерите на жилищата са солидни. Към тях вървят и огромни тераси, откъдето плейбоят и половинката му Светлана могат да наглеждат скъпарската вила.

Източник: http://hotnews.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук