Димитър Николов: Най-светлите празнични дни в годината вървят ръка за ръка с надеждата
Най-светлите празнични дни в годината вървят ръка за ръка с надеждата, че ни очакват по-добри и успешни дни. Това каза кметът Димитър Николов във "Фейсбук" страницата си."Пожелавам на всички ви уютни и спокойни празници. Бъдете здрави, защото само когато сме здрави, можем да постигнем каквото искаме и да бъдем успешни! Само когато близките ни са здрави, можем […]

Най-светлите празнични дни в годината вървят ръка за ръка с надеждата, че ни очакват по-добри и успешни дни. Това каза кметът Димитър Николов във "Фейсбук" страницата си.

"Пожелавам на всички ви уютни и спокойни празници. Бъдете здрави, защото само когато сме здрави, можем да постигнем каквото искаме и да бъдем успешни! Само когато близките ни са здрави, можем да бъдем истински щастливи! На тези, които няма да могат да посрещнат Рождество Христово със семейството си желая вяра. Защото без вярата, че утрешният ден ще бъде по-добър и всичко лошо ще отмине, не можем да вървим напред! Нека си пожелаем да имаме свободата да бъдем отново заедно, без изолация и социална дистанция. Свободата отново да пътуваме, а хората, които загубиха работата си да имат възможност отново да бъдат активни", заяви Димитър Николов.

Кметът пожелава здраве и сили на всички лекари, медицински сестри и санитари в бургаските болнични заведения, които от месеци работят без почивка.

"От сърце им желая по-малко стрес и пациенти! Благодаря на всички вас, които останахте в домовете си и ограничихте своите контакти. Усилията ви имат смисъл! През последните дни се забелязва позитивна тенденция за Бургас, което се дължи и на вашите усилия. Все още е трудно и затова трябва да продължим да спазваме противоепидемичните мерки. Не само заради себе си, а за да запазим живота и здравето на тези, които обичаме най-много. Най-светлите празнични дни в годината вървят ръка за ръка с Надеждата, че новата 2021-ва година ще е много по-благосклонна към всички, че ни очакват по-добри и успешни дни. Нека доброто споходи вашия дом, а семейството бъде ваша опора! Имайте вяра в себе си и надежда в идните дни", посочи още кметът Димитър Николов.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук