Здравословното състояние на Еманюел Макрон се подобрява
Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон, който на 17 декември даде положителна проба за COVID-19, се подобрява, съобщиха днес от кабинета му, предаде Ройтерс.Макрон се самоизолира във Версай, а телевизия Бе Еф Ем тази седмица излъчи кадри от правителствено заседание, което той ръководи чрез видеоконферентна връзка.Президентът обяви, че макар да не работи толкова бързо, колкото […]

Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон, който на 17 декември даде положителна проба за COVID-19, се подобрява, съобщиха днес от кабинета му, предаде Ройтерс.

Макрон се самоизолира във Версай, а телевизия Бе Еф Ем тази седмица излъчи кадри от правителствено заседание, което той ръководи чрез видеоконферентна връзка.

Президентът обяви, че макар да не работи толкова бързо, колкото обикновено, ще продължи да се занимава с най-важните въпроси, сред които са отговорът на Франция на пандемията от COVID-19 и Брекзит.

Вторият тест за коронавирус на френския премиер Жан Кастекс е отрицателен и той прекрати седемдневната си самоизолация, съобщи администрацията му, цитирана от ТАСС. Кастекс се изолира заради положителния тест на президента, но продължи да работи активно по текущи въпроси.

В момента в самоизолация са няколко министри, които са били в контакт с Макрон, както и секретарят на Елисейския дворец Алексис Колер, и председателят на долната камара на парламента Ришар Феран.

Източник: Дарикнюз

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук