Министър Терзийски: Изпращаме трудна година, която изправи всички пред екстремни предизвикателства
Изпращаме трудна година, която изправи всички ни пред екстремни предизвикателства. Това се посочва в поздравителен адрес от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски по повод празниците, съобщиха от пресцентъра на МВР.„Уважаеми колеги, в навечерието на един от най-големите християнски празници и с приближаването на Новата 2021 г. пожелавам здраве на Вас и Вашите семейства!“, пише в […]

Изпращаме трудна година, която изправи всички ни пред екстремни предизвикателства. Това се посочва в поздравителен адрес от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски по повод празниците, съобщиха от пресцентъра на МВР.

„Уважаеми колеги, в навечерието на един от най-големите християнски празници и с приближаването на Новата 2021 г. пожелавам здраве на Вас и Вашите семейства!“, пише в поздравителния адрес на министъра.

„Изпращаме трудна година, която изправи всички ни пред екстремни предизвикателства. В условията на пандемия задачите на МВР се увеличиха, но Вие ги изпълнявате с професионализъм и постоянство. Вярвам, че и занапред ще служим достойно в защита на сигурността на гражданите и безкомпромисно ще гарантираме реда и спокойствието в държавата“, се посочва още в поздравлението.

„Колеги, Благодаря Ви за денонощните усилия! Благодаря на Вашите близки за търпението, разбирането и подкрепата! Пожелавам Ви повече радостни мигове! Честита Коледа и успешна Нова Година“, пише още вътрешният министър.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук