Проф. Ангелов: Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще донесат здраве, мир и благодат
Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще донесат здраве, мир и благодат в домовете ни и по-добри дни за България. Това написа във "Фейсбук" министърът на здравеопазването Костадин Ангелов."Коледа е!Ден, в който се посвещаваме на семействата си и на най-близките си хора.Свързваме го с най-милите спомени, с миговете на щастие, когато наяве излизат най-съкровените […]

Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще донесат здраве, мир и благодат в домовете ни и по-добри дни за България. Това написа във "Фейсбук" министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

"Коледа е!
Ден, в който се посвещаваме на семействата си и на най-близките си хора.
Свързваме го с най-милите спомени, с миговете на щастие, когато наяве излизат най-съкровените чувства към хората, които обичаме. Затова го очакваме с нетърпение, а веселите закачки и споделени моменти, още от украсяването на Коледната елха до откриването на подаръците под нея, са едно от най-вълнуващите изживявания за всяко дете.


Нека не забравяме и какво се крие зад този светъл празник. Защо векове наред мисълта за него сгрява сърцата на хиляди хора по целия свят? В онази свята нощ, преди повече от 2000 г., се ражда Божият син, който дава началото на нова ера в човешката история. Ерата на вярата, любовта към ближния и справедливостта. Точно те трябва да ни водят и сега - в края на годината, в която COVID-19 промени живота ни.


Тази Коледа е различна! Пазим едно от най-ценните неща – ЗДРАВЕТО!
Трябва да сме разумни и отговорни, но съм сигурен, че макар и в по-тесен кръг, ще я посрещнем, както и преди - с надеждата, която Спасителят ни завеща. Нека продължим да я носим в душите си! Тя и разумът ще ни помогнат да преодолеем трудната ситуация, в която се намираме. Да го постигнем – това за мен ще е най-големият подарък!
Всеки ден давам максимума от себе си в името на тази цел, защото искам българските граждани да са здрави, а не излекувани!


Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще донесат здраве, мир и благодат в домовете ни и по-добри дни за България!
Честито Рождество Христово!", гласи пожеланието на министъра.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук