Николета Лозанова хукна по почивки
Николета Лозанова казва, че планира да прекара коледните и новогодишните празници на топло, но не уточни къде. Най-вероятно е отпрашила към любимата си дестинация Малдивите. Едрогърдата брюнетка наскоро изкара Ковид-19 и има антитела, така че в момента не се притеснява от повторно заразяване. Тя признава, че през последните седмици е била много болна, но за […]

Николета Лозанова казва, че планира да прекара коледните и новогодишните празници на топло, но не уточни къде. Най-вероятно е отпрашила към любимата си дестинация Малдивите. Едрогърдата брюнетка наскоро изкара Ковид-19 и има антитела, така че в момента не се притеснява от повторно заразяване. Тя признава, че през последните седмици е била много болна, но за щастие, вече е добре и е готова да пътува.

„С Ники ще отидем някъде на топло”, споделя Лозанова. Заради коварния вирус тя за известно време изчезна от публичното пространство, дори в социалните мрежи не беше активна, но сега отново напомни за себе си. Николета твърди, че веднага щом оздравяла, се е върнала към работата си. Тя се е посветила на бизнеса си с червила, който отдавна обмисляла да създаде. Плановете й намерили реализация, когато открила подходящи партньори, желаещи да я подкрепят. „Влагам душата и сърцето си в своя бранд. Перфекционист съм и изпипвам всичко до последния детайл!”, коментира красавицата, чиито продукти за устни вървят по 18-19 лева.

Преди да се захване с червилата, Лозанова продаваше и бельо, носещо нейното име, но се изпокара за пари с тогавашните си партньори и се отдръпна от бизнеса. Прави впечатление, че от известно време плеймейтката се е дистанцирала от светския живот. Говори се, че го прави заради приятеля си – футболиста Ники Михайлов. Той не желаел да се шуми около личните му отношения и посъветвал половинката си да е по-дискретна.

Силиконовата брюнетка неведнъж е признавала, че вратарят е голямата й любов и сродна душа. „Искам да имам и още едно дете, надявам се да е момче, но времето ще покаже кога ще се случи...”, споделяла е Лозанова, която има 8-годишна дъщеря от брака си с Валери Божинов. Михайлов пък се грижи за момиченцето като за свое дете.
Николета и Ники преминаха през много изпитания и разлъки, но все пак връзката им не се разпадна. Те са заедно повече от 10 години. По време на най-дългата им раздяла Лозанова се омъжи за Божинов и роди дете от него, а Михайлов смени доста жени, сред които фигурират имената на Алекс Арабаджиева и фолк певицата Алисия. След развода обаче плеймейтката отново се събра с най-голямата си любов и с днешна дата двамата се радват на сравнително гладки отношения. Заговори се дори, че мислят за наследник, но досега хубавицата не е забременяла, въпреки че многократно е заявявала готовността си да роди от вратаря.

Силиконовата брюнетка казва, че Ники е много романтичен и за рождения й ден в края на ноември я изненадал с мили жестове и скъпи подаръци. Тя била толкова развълнувана, че цяла нощ плакала от умиление и силни емоции. Една от изненадите била почивката до Малдивите, която им предстои в края на годината.

Лозанова казва, че вече цени повече сантименталната стойност на подаръците, а не материалната. По думите й някога била запленена от суетата и фалшивия блясък, но се променила. Съществена роля в трансформацията й изиграл точно Ковид-19, който я повалил на легло за няколко седмици. Тогава Николета усетила съвсем реална заплаха за живота си и открила, че щастието се крие в най-простите неща като добро здраве, сплотено семейство и добри приятели. „Днес повече отвсякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци. Правих се на силна, когато бях най-слаба. Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес станах на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм!”, написа Николета в социалната мрежа инстаграм.

Тя се заразила с коронавируса от мъжа си, но за разлика от нея, футболистът преминал леко през болестта. Лозанова обаче близо месец гълтала различни антибиотици. Имала „пълния пакет” от симптоми - задух, кашлица температура, сърцебиене, загуба на обоняние, непрекъсната умора. В един момент дори си помислила, че е по-добре да я приемат в болница, където да я лекуват по-адекватно. Плеймейтката обаче извадила късмет и се оправила без да стига до болничното легло, въпреки че дишала затруднено и нямала сили да извършва най-елементарна ежедневна дейност. За щастие, след продължително боледуване красавицата се излекувала и сега е готова да се отдаде на по-приятни емоции.

Източник: http://hotnews.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук