Гешев награди прокурор от Районна прокуратура-Сливен за цялостен принос
Главният прокурор на Република България Иван Гешев награди прокурор Тодорка Цончева от Районна прокуратура-Сливен с отличие - плакет „Прокуратура на Република България“, съобщиха от прокуратурата..Наградата  е присъдена за цялостен принос в професионалната кариера и укрепване на авторитета на Прокуратурата на Република България.Прокурор Тодорка Цончева има над 34 години юридически стаж, като близо 32 години от него е преминал […]

Главният прокурор на Република България Иван Гешев награди прокурор Тодорка Цончева от Районна прокуратура-Сливен с отличие - плакет „Прокуратура на Република България“, съобщиха от прокуратурата..

Наградата  е присъдена за цялостен принос в професионалната кариера и укрепване на авторитета на Прокуратурата на Република България.

Прокурор Тодорка Цончева има над 34 години юридически стаж, като близо 32 години от него е преминал в органи на Съдебната власт. Тя постъпва в системата на прокуратурата през 1992 година като Районен прокурор в Районна прокуратура-Котел, ръководейки прокуратурата повече от 18 години.

След това продължава работа в Районна прокуратура-Котел и Районна прокуратура-Сливен. В началото на 2021 година тя ще оглави Районния съд в град Котел, което става след спечелен конкурс и решение на ВСС.

Прокурор Цончева е поощрена по предложение на прокурор Иван Иванов - и.ф. административен ръководител на Районна прокуратура-Сливен, който връчи почетните плакет и грамота, пожелавайки здраве и успех на бъдещия съдия.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук