Анатолий Макаров: Скъпи български приятели, желая ви крепко здраве и радостни мигове (ВИДЕО)
Руско-българските отношения продължават своето развитие в областта на най-големите инфраструктурни проекти и контакти на най-високо ниво. Това каза посланикът на Русия в България Н.Пр. Анатолий Макаров в поздравителен адрес по повод коледните и новогодишни празници, стана ясно от видео в официална страница на Посолството на Русия в България във "Фейсбук". "Скъпи български приятели, драги съотечественици, […]

Руско-българските отношения продължават своето развитие в областта на най-големите инфраструктурни проекти и контакти на най-високо ниво. Това каза посланикът на Русия в България Н.Пр. Анатолий Макаров в поздравителен адрес по повод коледните и новогодишни празници, стана ясно от видео в официална страница на Посолството на Русия в България във "Фейсбук".

"Скъпи български приятели, драги съотечественици, радвам се, че за поредна година имам възможността да ви поздравя по случай Коледа и Нова година. 2020 година не беше лесна за целия свят. Държа да отбележа, че руско-българските отношения продължават своето развитие в областта на най-големите инфраструктурни проекти и контакти на най-високо ниво. Пожелавам и вярвам от сърце, че новата 2021 година ще изгради надежда за по-добър живот, че ще бъдат дни, изпълнени с радост, приятелски усмивки, прегръдки и обич. Скъпи българи, драги съотечественици, в навечерието на най-светлите християнски празници желая от все сърце крепко здраве, радостни мигове, позитивни събития. Честита Нова година, бъдете здрави и се обичайте", каза още Н.Пр. Анатолий Макаров, цитиран от "Фокус".

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук