Кметът на Бургас изказа съболезнования за жертвите от труса в Хърватия
Кметът на Бургас Димитър Николов изказа съболезнования за жертвите от разрушителното земетресение в Хърватия. Той изпрати писмо до Н.Пр. г-жа Ясна Огняновац, посланик на Хърватия у нас по повод природното бедствие, което отне човешки животи и остави много жители на град Сисак без покрив, съобщават от пресцентъра на общината. "Ваше Превъзходителство, Приемете моите искрени съболезнования […]

Кметът на Бургас Димитър Николов изказа съболезнования за жертвите от разрушителното земетресение в Хърватия. Той изпрати писмо до Н.Пр. г-жа Ясна Огняновац, посланик на Хърватия у нас по повод природното бедствие, което отне човешки животи и остави много жители на град Сисак без покрив, съобщават от пресцентъра на общината.

"Ваше Превъзходителство,

Приемете моите искрени съболезнования за преживяната трагедия, в която загинаха 6 възрастни и едно дете. В този труден за хърватския народ момент Бургас скърби за жертвите на природното бедствие и всички се молим пострадалите да се възстановят по-бързо. Искам да Ви уверя, че имате нашата пълна съпричастност и съчувствие", се казва в съболезнователния адрес на кмета Николов.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук