Шефът на руското разузнаване за произхода на COVID-19: Не е създаден в изкуствени условия
Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин е коментирал произхода на COVID-19, написа в. Вечерняя Москва. "Проучванията и анализите на нашите експерти на този етап не са потвърдили, че причинителят на смъртоносното заразно заболяване е бил създаден в изкуствени условия", е заявил разузнавач номер едно на страната. Според ръководителя на институцията за сигурност […]

Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин е коментирал произхода на COVID-19, написа в. Вечерняя Москва.

"Проучванията и анализите на нашите експерти на този етап не са потвърдили, че причинителят на смъртоносното заразно заболяване е бил създаден в изкуствени условия", е заявил разузнавач номер едно на страната.

Според ръководителя на институцията за сигурност възникването на COVID-19 е станало по естествен начин.

"Нашите заключения сочат следното - става дума за последица от процес, развил се в природата. Доказателствата за това са в пъти повече от твърденията, че е ставало дума за някаква намеса на човека при "създаването" на този вирус", категоричен е бил той.

Наришкин също е подчертал, че въпросът за произхода на причинителя на инфекцията не е бил обект на задълбочени дискусии сред научната общност в неговата родина. "Нашите специалисти са заети с много по-важно нещо. Това е борбата срещу коварната болест", е казал още шефът на руското външно разузнаване, пише Новини.бг.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук