ДПС избира онлайн днес заместниците на Карадайъ
Днес, 04 януари 2021 година ще се проведе първото заседание на новоизбрания Централен съвет на ДПС. ЦС  ще заседава онлайн и ще избере състава на  оперативния орган ЦОБ. Заседанието ще започне от 17.00ч и ще бъде закрито за медии. Информация за решенията на ЦС ще бъде предоставена на медиите от Пресцентър на партията,  качена на […]

Днес, 04 януари 2021 година ще се проведе първото заседание на новоизбрания Централен съвет на ДПС. ЦС  ще заседава онлайн и ще избере състава на  оперативния орган ЦОБ.

Заседанието ще започне от 17.00ч и ще бъде закрито за медии. Информация за решенията на ЦС ще бъде предоставена на медиите от Пресцентър на партията,  качена на сайта на ДПС и на официалната фейсбук страница на ДПС Пресцентър.

Онлайн заседанието ще бъде проведено в духа на 31-та годишнина от основаването на Движението за права и свободи. По повод рождения ден на партията председателят Мустафа Карадайъ поздрави структурите на партията.

Ето и цялата публикация на Мустафа Карадайъ от фейсбук.

Скъпи депесари,

Скъпи приятели!

Днес ДПС навършва 31 години. За мен е чест и привилегия да ви поздравя с годишнината и да ви пожелая винаги да сме заедно в общата ни мисия да пазим мира и демокрацията, да гарантираме правата и свободите на всички български граждани, да бъдем равноправни в Европа и света. Нашето самочувствие не се основава само на годините и на успехите ни във времето. Ние черпим самочувствието си най-вече от това, че още в тоталитарната епоха осъзнахме, че заедно можем да се изправим срещу държавната машина в името на своите имена и на свободата да изповядваме религията си. Не се уплашихме от оръжията, защото правата и свободите на човек и неговото   достойнство са по-силни от всичко. Първи осъзнахме силата на заедността, силата на справедливите искания и така вече повече от 30 години вървим със знамето на ДПС.

Днешната годишнина е и повод да се преклоним пред паметта на всички онези, които проправиха пътя на демокрацията, пред паметта на всички, които участваха в създаването на ДПС. С благодарност се обръщаме към създателя на ДПС д-р Ахмед Доган и всички първи участници в полагането на основите, пожелаваме им много здраве и нови успехи по Пътя.

Днес, когато сме изправени пред най-голямото предизвикателство пред човечеството за последните години, ние отново призоваваме за обединение на всички усилия, защото само така можем да се справим в борбата срещу Ковид-19.

Скъпи депесари,

Скъпи приятели,

На вас и на вашите близки от сърце желая здраве и късмет, благополучие и просперитет! Да не забравяме, че най-ярко светят онези звезди, които осветяват пътя на другите. Да бъдем силни в заедността и никога да не губим вярата, че заедно можем да се справим с всички трудности и изпитания!

Честит празник!

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук