От днес контрольорите отново ще глобяват нередовни пътници в градския транспорт на София
От днес в градския транспорт в София контрольорите ще могат да глобяват и няма да продават билети от 1.60 лв, а само такива за нередовни пътници - от 30 лв. Шофьорите също няма да продават билети. От Центъра за градска мобилност призовават хората да се снабдят с карта или билет предварително. Всички каси на Центъра […]

От днес в градския транспорт в София контрольорите ще могат да глобяват и няма да продават билети от 1.60 лв, а само такива за нередовни пътници - от 30 лв. Шофьорите също няма да продават билети.

От Центъра за градска мобилност призовават хората да се снабдят с карта или билет предварително. Всички каси на Центъра и метрото ще работят.

Нови граници на "зелена зона" в столицата от днес. Платеното паркиране ще обхване и кварталите "Яворов" и "Иван Вазов". Досега имаше възможност за винетки за три автомобила, сега се ограничават до две коли на домакинство.

Новост при издаването на винетен стикер е, че трябва технически преглед, информира БНТ.

И още - работното време и на "Синята зона", и на "Зелената зона" в събота ще започва от 10:00 ч., а не както досега от 8:30 ч. и ще приключва в 18:00 ч.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук