Капчикова показа мъжа си
Плеймейтката Ася Капчикова стана майка на близнаци преди половин година. Новината дойде като гръм от ясно небе, тъй като тя бе успяла да запази в пълна тайна бременността, както и наличието на нова половинка. Бившата на Криско най-накрая реши да покаже снимка на тайнствения си любим и да затвори устата на всички хейтъри, които предполагаха, […]

Плеймейтката Ася Капчикова стана майка на близнаци преди половин година. Новината дойде като гръм от ясно небе, тъй като тя бе успяла да запази в пълна тайна бременността, както и наличието на нова половинка. Бившата на Криско най-накрая реши да покаже снимка на тайнствения си любим и да затвори устата на всички хейтъри, които предполагаха, че е родила от стар богаташ, който вероятно е женен.

Плеймейтката пусна в социалните мрежи първи фотос с нейния мъж, но сложи на лицето му емотикон под формата на сърце. Така че не става ясно кой всъщност е мъжът, който вкара в леглото си Ася и успя да я склони да му роди наследник, а съдбата им даде цели две момчета. Ася отдавна е решила да не показва личния си живот пред медиите, след като доста се опари с предишни връзки. С този фотос иска просто да покаже, че не е сама и не е родила извънбрачни деца.

А мъжът до нея не е стар дебелак, каквито твърдения имаше. За новия мъж на Ася се знае, че е бизнесмен и много красив. Капчикова го омаяла с кулинарните си умения и не затворените заведения по никакъв начин не плаши двойката. Ася се грижи сама за изхранването на любимия си мъж, а той нямал против да замени гурме специалитети с вкусните гозби на жена си.

източник:Блиц

Източник: http://hotnews.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук