Радев ще участва в ритуала по освещаване на бойните знамена и знамената светини на армията
Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще участва в церемонията по освещаване на бойните знамена и знамената светини на Българската армия. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Ритуалът ще се състои от 11.00 часа на пл. „Свети Александър Невски“.Президентът ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия и ще положи […]

Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще участва в церемонията по освещаване на бойните знамена и знамената светини на Българската армия. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Ритуалът ще се състои от 11.00 часа на пл. „Свети Александър Невски“.

Президентът ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия и ще положи венец пред паметника на Незнайния воин.

В 15.00 часа държавният глава Румен Радев ще бъде в Калофер по случай отбелязването на 173-тата годишнина от рождението на Христо Ботев.


Президентът ще посети мемориалния комплекс „Христо Ботев“, паметника на Ботьо Петков, бащата на революционера и поет, както и Национален музей „Христо Ботев“.

В Калофер Румен Радев ще проведе среща с представители на Националното сдружение на кметовете на кметства и кметските наместници в Република България.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук