ДПС поздрави своите учредители в община Ардино
Областният съвет на ДПС връчва поздравителни адреси и подаръци на учредителите на структурата по повод 31-годишнината от учредяването на Областната организация на ДПС в Кърджали. Днес 8-ми януари - датата, на която преди 31 години е създадена областната организация на ДПС в Кърджали, областният председател на Движението Ресми Мурад и председателят на Общинската организация на […]

Областният съвет на ДПС връчва поздравителни адреси и подаръци на учредителите на структурата по повод 31-годишнината от учредяването на Областната организация на ДПС в Кърджали.

Днес 8-ми януари - датата, на която преди 31 години е създадена областната организация на ДПС в Кърджали, областният председател на Движението Ресми Мурад и председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрямов поднесоха поздравителен адрес на учредителите на Областната организация на ДПС от община Ардино.

Един от тях 62-годишният Неджатин Рюстем имаше възможността лично да получи поздравителен адрес и подаръци по-случай рождения ден на ДПС. Другите учредители на Областната организация на ДПС от община Ардино – Мюмюн Йълмаз, Яшар Касаб, Мюмюн Фейзула, Ерол Узун получават поздравителните адреси и подаръци чрез своите близки.

„Поради усложнената пандемична обстановка областната организация на ДПС не може да чества рождения си ден както предишни години, но въпреки това ДПС не забравя хората, които са положили основите на организацията“, заяви областният лидер на ДПС Ресми Мурад.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук