Коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната камапания в Ямбол с призив за ред в хаоса
В началото сме на едни от най-важните за страната и демократичното ни развитие избори. Предстои ни избор между стабилно и предвидимо бъдеще или нестабилност и хаос в обществото. Това заяви при откриването на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ-СДС водачът на листата на ГЕРБ в Ямбол Димитър Иванов. По думите му, в петте общини на област […]

_2_izbori_2021_v11n3

В началото сме на едни от най-важните за страната и демократичното ни развитие избори. Предстои ни избор между стабилно и предвидимо бъдеще или нестабилност и хаос в обществото. Това заяви при откриването на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ-СДС водачът на листата на ГЕРБ в Ямбол Димитър Иванов. По думите му, в петте общини на област Ямбол ГЕРБ ще проведе кампания в откритост и диалог с хората, съобщиха от пресцентъра на партията.

„С изборa на номер 5 в бюлетината, ГЕРБ-СДС отново ще бъде водеща политическа сила в Ямбол и областта, с най-голямо доверие сред обществото“, категоричен е водачът на листата Димитър Иванов.

По станала вече традиция, коалицията ГЕРБ-СДС в Ямбол откри с тържествен водосвет предизборната кампания за предстоящите избори. В един от най-старите храмове на Ямбол - църквата „Свети Георги“, отец Стоян отслужи водосвет за здраве и успехи в начинанията на кандидатите за народни представители.

На церемонията присъстваха кандидатите за народни представители Димитър Иванов, Станислав Говедаров, Атанас Христов, д-р Дора Йовчева, Волен Дичев, Снежана Делчева, Станчо Стоименов и Николай Костадинов, както и много членове, симпатизанти и приятели на двете партии в коалициата.

„Има много история и символика в този храм. Не случайно избрахме да стартираме предизборната кампания на нашата коалиция от църквата, която носи името на Свети Георги Победоносец. Като традиционни български партии, ние изключително много държим на християнските ценности и традиции, на вярата и добруването на всички нас като общество. Затова и нашето пожелание днес е градивно и добронамерено, в диалог с хората, да премине този предизборен месец“, каза Снежана Делчева, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС.

С призива за РЕД В ХАОСА, за стабилност и сигурност в обществото, кандидатите на Коалиция ГЕРБ-СДС стартираха предизборната кампания в 31 МИР Ямбол.

ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пловдив с молебен

Тръгваме към вота със смирение. Откриваме кампанията в деня на Свети Лука Лечителя с много разум и надежда България да бъде излекувана от хаоса, в който се намира, и от тази арогантност, която се лее навсякъде. Това заяви областният координатор на ГЕРБ в Пловдив и член на Изпълнителната комисия на партията инж. Иван Тотев при откриването на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ-СДС с църковен молебен. По думите му това, което се случва в момента, не е добро за страната.

„Ние сме национално отговорна партия и смятаме, че трябва да бъдат градени мостове и да търсим пътища между всички видимо непримирими субекти. Трябва да се спре това чувство на незнание какво ще се случи в утрешния ден, защото несигурността буди страх, а страхът е чувство, което не дава възможност да бъдеш позитивен и да погледнеш в утрешния ден с надежда. Ние искаме да има надежда!", категоричен бе Тотев.

На службата в митрополитския храм „Света Марина” присъстваха кметът на Пловдив Здравко Димитров, председателят на Общинския съвет Александър Държиков, общински съветници, районни кметове, както и водачът на листата на ГЕРБ в Пловдивска област Дани Каназирева.

„Обичайте народа си, както църквата го обича. Когато той усети обичта ви, ще възроди в себе си надеждата, а надеждата ще му даде вяра, че е способен да направи чудеса - вярата, която планини повдига" – с тези думи Н. В. Пр. Пловдивският митрополит Николай се обърна към кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Пловдив. Той отслужи молебен за здраве и благополучие в митрополитския храм „Света Марина” и благослови присъстващите в черквата.

Преди молебена кандидатите за народни представители от 16-ти МИР Пловдив-град се събраха на стълбите на "Каменица" за обща снимка пред логото „ЗАЕДНО”.

На изборите на 11-ти юли ГЕРБ е с номер 5 в интегралната бюлетина.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук