Социолог: Борисов избледнява заради действията на служебното правителство
Партиите тръгват в предизборните сравнително консолидирани с оглед на това, че предишните парламентарни избори бяха съвсем скоро. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ социологът Анастас Стефанов. Според данните от последните проучвания разликата между първия и втория е в рамките на статистическата грешка. До изборите може да се променят много неща – възможно […]

Партиите тръгват в предизборните сравнително консолидирани с оглед на това, че предишните парламентарни избори бяха съвсем скоро. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ социологът Анастас Стефанов.

Според данните от последните проучвания разликата между първия и втория е в рамките на статистическата грешка. До изборите може да се променят много неща – възможно е както "Има такъв народ" да спечели изборите, така и ГЕРБ да увеличи преднината си пред тях, заяви социологът Петър Чолаков.

Стана ясно, че над 60% от българските граждани одобряват кадровите промени, извършени от служебното правителство. Предстои да видим дали това ще се отрази на резултата на партиите на протеста, посочи той.

Правителството излиза от ролята си на статукво на служебен кабинет и заприличва на редовно правителство. С действията си прави така, че предишната власт да избледнява. Ще видим как ще се отрази това на изборите, коментира Анастас Стефанов.

По думите му наложените на Васил Божков и Делян Пеевски американски санкции влияят повече на партиите, които са обвързани с олигархични зависимости.

Има много български граждани, които очакват да се разкриват далаверите на предишното управление, каза Петър Чолаков. "Атомната бомба" дойде от Вашингтон, а не от Брюксел, защото в Брюксел нещата са конюнктурни. Американците извадиха накрая тоягата, като видяха, че България затъва до уши в корупция, добави Чолаков.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте ни във Фейсбук